Головна » 2018 » Травень » 22 » БОРОТЬБА РЯТУВАЛЬНИКІВ З ВОГНЕМ В СЕЛІ ШАНДРА
09:01
БОРОТЬБА РЯТУВАЛЬНИКІВ З ВОГНЕМ В СЕЛІ ШАНДРА

21.05.2018 року  до пожежно-рятувальної частини м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в с.Шандра, Миронівського району ,  горить житловий будинок та є загроза розповсюдження вогню на інші частини   житлового будинку.

До місця  пожежі було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини м. Миронівка.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що вогнем охоплена прибудована до житлового будинку  дерев»яна господарча споруда,  вогонь розповсюдився на покрівлю житлового будинку та на розташований поряд легковий автомобіль . Виникла загроза розповсюдження вогню на всю площу житлового будинку. Так , як житловий будинок мав значну площу то першочерговим завданням рятувальників було недопущення поширення вогню в горищне приміщення та на ті частини будівлі , які знаходились під загрозою загорання.

На приборкання пожежі особовим складом чергового караулу , у складі двох відділень  , негайно було подано необхідну кількість засобів гасіння пожежі . Завдяки швидким діям рятувальників пожежу було швидко приборкано і не допущено поширення вогню по всій площі житлового будинку. Як було вище сказано будинок мав значну площу то наслідки пожежі  могли бути тяжкими. Мешканці квартир цього житлового будинку могли б залишитися без житла

Причина пожежі встановлюється.

Вважаю за необхідне нагадати , якщо ви відчули запах диму або побачили полумя необхідно в першу чергу повідомити про це в службу порятунку за номером 101.

 

Начальник караулу 14-ДПРЧ  м. Миронівка

капітан служби ЦЗ                                                                 Орлюк В.Г.

Переглядів: 231 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar