Головна » 2019 » Грудень » 26 » ЕВАКУАЦІЯ ДІТЕЙ ПІД ЧАС ПОЗАПЛАНОВИХ ПЕРЕВІРОК
09:54
ЕВАКУАЦІЯ ДІТЕЙ ПІД ЧАС ПОЗАПЛАНОВИХ ПЕРЕВІРОК

 

26  грудня  працівники Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області під час позапланових перевірок провели евакуацію людей при уявній пожежі або під час розпилення газу, подразнюючих хімічних речовин (аерозолів, порошків, рідин) в школах та садочках Миронівського району, а саме: Маслівська ЗОШ, Маслівський ДНЗ, Полівський ДНЗ, Шандрівська ЗОШ, Шандрівський ДНЗ, Піївська ЗОШ, Піївський ДНЗ, Тулинський НВК, Грушівський НВК.

       Після включення звукового сигналу учні (вихованці садочків) у супроводі викладачів (вихователів) організовано слідували до виходів, а далі – до спеціально визначеного місця, де терміново проводилась перекличка за журналами й повідомлялось про наявність дітей та про кількість евакуйованих.

       Рятувальники також розповіли учасникам заходів про типи газових балончиків, небезпеку  отруєння невідомою речовиною (газом), та про те що використання спеціальних засобів самооборони, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії особам до 18 років СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!

Також було проведено інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки та нагадали, що у разі виникнення екстрених ситуацій необхідно одразу телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

 

Переглядів: 163 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar