Головна » 2020 » Січень » 24 » Київська область: відбулося розширене засідання колегії за підсумками роботи у 2019 році
09:13
Київська область: відбулося розширене засідання колегії за підсумками роботи у 2019 році

23 січня під головуванням начальника Головного управління Василя Слободяника відбулося розширене засідання колегії, під час якого рятувальники підбили підсумки роботи за 2019 рік та окреслили завдання на перший квартал 2020 року. У заході взяли участь працівники Головного управління ДСНС в Київській області та його територіальних підрозділів.

 Були розглянуті питання  діяльності ГУ ДСНС в області за напрямками цивільного захисту, оперативного реагування, державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки, матеріально-технічного забезпечення підрозділів та пропозиції його покращення, кадрові питання і фінансове забезпечення.

Також на  засіданні Колегії особлива  увага присутніх була звернута на необ­хі­­дність підвищення рівня знань фахівцями служби у сфері антикорупційного законодавства, дотримання вимог Закону Ук­ра­їни «Про засади запобігання і про­­тидії корупції».

За високі показники в роботі та за підсумками 2019 року були заохочені грамотами Головного управління колективи підрозділів:

     За І місце - Білоцерківський районний відділ;

     ІІ місце – Броварське  районне управління;

     ІІІ місце – Миронівський районний сектор.

Підрозділ, що показав найгірші показники у роботі отримав власний «приз» - черепаху. І тепер перед колективом Славутицького міського сектору стоїть важливе завдання – попрацювати так, щоб не залишитися у 2020 році на останньому місті і «передати» не зовсім приємну відзнаку.

Також під час засідання колегії Голова ради ветеранів Головного управління Анатолій Бондаренко презентував фільм-пам'ять «ВОЛОДИМИР ВОЛОДІН ЛЮДИНА - ЛЕГЕНДА».

Підбиваючи підсумки роботи Колегії, начальник Головного управління Василь Слободяник підкреслив, що пожежно-рятувальна служба області на сьо­годні є дієздатною та готовою здійснювати весь комплекс заходів щодо захисту населення і території області від всіх можливих надз­вичайних ситуацій. Василь Дмитрович також вкотре підкреслив важливість тісної співпраці з органами виконавчої влади щодо вирішення питань у сфері компетенції служби з надзвичайних ситуацій, наголосив на безумовному виконанні рішень, прийнятих Колегією та відповідальності виконавців за покладені на них завдання, постійній готовності сил та засобів пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням.

Посилання: https://kv.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/32243.html

Переглядів: 265 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar