Головна » 2019 » Травень » 13 » Київська область: відбувся фінал обласного етапу ХХVІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних
08:56
Київська область: відбувся фінал обласного етапу ХХVІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

10 травня, за багаторічною традицією, вже 26 років поспіль проводиться Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежних. Дітлахи Київщини цікавляться та беруть активну участь у заходах, з кожним роком їх численність збільшується. Цього річ, у фінальному обласному етапі взяли участь п’ять команд.

Фестиваль проходив у районному центрі культури та дозвілля в м. Обухів. Почесними гостями на заході були: Олександр Левченко — міський голова м. Обухів, Василь Слободяник — Начальник ГУ ДСНС України у Київській області та Асирбабаян Вячеслав — заступник на чальника ГУ.

Журі було представлене фахівцями ДСНС та Департаментом освіти Київської бласної держадміністрації.

Протягом декількох годин поспіль зал наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками хлопців та дівчат. До складу суддівської колегії були запрошені рятувальники,  освітяни та представники Обухівського району. При оцінюванні суддями враховувалися артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічна і вокальна майстерність, тощо.

Конкурс «Домашнє завдання», тема якого в цьому році «Кращий пожежний, - це ти обережний», є найулюбленішим, як для самих учасників, так і для вболівальників, і для журі.

Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби КВК – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Співали і танцювали.

Лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту аніж працівники пожежно-рятувальної служби.

Всі команди-учасники виявились переможцями у спеціальних номінаціях.

А призові місця розподілились наступним чином:

ІІІ місце посіли одразу 2 команди: “Додай води” м. Богуслав та “Коротко і ясно” м. Ірпінь;

ІІ місце посіла команда “Запал” м. Обухів;

І місце виборола команда “Круті перці” м. Мироніка.

Але переможцем з переможців стала команда, яка отримала ГРАН-ПРІ, і нею стала команда “FIRE FLASH” м. Вишгород.

Призери, і переможці отримали грамоти і призи.

Захід завершився фінальною промовою голови міста Обухів - Олександра Левченка та Начальника ГУ ДСНС у Київській області - Василя Слободяника, і, звичайно, колективним фото на пам’ять.

Переглядів: 237 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar