Головна » 2018 » Жовтень » 22 » НА ПОЖЕЖІ ЗАГИНУЛА ЛЮДИНА
15:08
НА ПОЖЕЖІ ЗАГИНУЛА ЛЮДИНА

21.10.2018 року о 22 годині 38 хвилин  на пункт зв’язку 14-ДПРЧ міста Миронівка поступило повідомлення про те, що  в місті Миронівка, по вулиці Батури, будинок 78 горить легковий автомобіль ВАЗ 2107. До місця виклику було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини міста Миронівка.

      Завдяки чітким та своєчасним діям рятувальників пожежу було швидко локалізовано та ліквідовано.     

На щастя, загиблих та травмованих людей на місці пожежі виявлено не було. В результаті пожежі було знищено автомобіль ВАЗ 2107. Причина пожежі встановлюється.

Цього ж вечора  21.10.2018 року о 23 годині 30 хвилин жителі села Росава повідомили  пункт зв’язку 14-ДПРЧ міста Миронівка про пожежу, по вулиці Шевченка, будинок 23, яка виникла в приватному житловому будинку. Рятувальники, не гаючи часу, виїхали до місця виклику.

       Прибувши на місце пожежі було видно, що з житлового будинку виходить густий дим, а полум’я швидко охоплювало весь будинок. Рятувальники оперативно почали локалізовувати пожежу, не даючи їй жодного шансу поширитись на інші будівлі. Але на превеликий жаль під час гасіння пожежі в житловому будинку, було виявлено тіло загиблої людини 1980 року народження. Причина пожежі на даний час встановлюється.

       Працівники ДСНС України нагадують дбати про власну безпеку, обережно користуватись відкритим вогнем у побуті, не палити цигарки у ліжку, не допускати дитячі пустощі з сірниками, суворо дотримуватись правил експлуатації електроприладів і систем опалення.

Переглядів: 219 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar