Головна » 2020 » Лютий » 13 » НЕБЕЗПЕЧНА ПОЖЕЖА В МІСТІ МИРОНІВКА
15:46
НЕБЕЗПЕЧНА ПОЖЕЖА В МІСТІ МИРОНІВКА

12.02.2020 року о 21 год. 24 хв. на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в м.Миронівка  горить житловий будинок. На гасіння пожежі виїхав черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Миронівка. По прибуттю до місця виклику по зовнішніх ознаках було видно, що частину покрівлі будинку було охоплено вогнем,  із вікон виривається полум’я в середині будинку виникло сильне задимлення. Після проведення розвідки будинок було відключено від електромережі , на гасіння пожежі подано два ствола. Від мешканців будинку поступили відомості що в охопленій вогнем кімнаті можуть перебувати люди. Тому рятувальники озброївшись засобами захисту органів дихання та зору ввійшли до охопленого полумям будинку для пошуку людей та гасіння пожежі.В ході пошуку рятувальники виявили на охопленому вогнем ліжку газовий балон, зя кого троївся газолін внаслідок підвищення тиску через високу температуру. Дивом цей балон не взірвався і не забрав життя людей. Вентиль було підкручено і небезпека минула. Завдяки  діям рятувальників пожежу було  ліквідовано  о 22 год. 33 хв.

    В наслідок пожежі вогнем знищено крівлю житлового будинку на площі  7 м2, дві кімнати з меблями та домашніми речами  та перекриття на площі 20м2, будинок був розділений на дві сім’ї, тому від впливу вогню  було пошкоджено і житлові кімнати другої частини будинку.

 Нажаль щоб відновити приміщення для проживання в цьому будинку необхідно час та значні кошти. Мешканці буквально залишилися на вулиці  без умов проживання.

     Тому дивлячись на приклад цього будинку хотілось наголосити щоб люди перед скоєнням якоїсь необдуманої дії, думали не тільки про себе, а й  про людей які їх оточуть  та про наслідки свої діянь.

   Начальник караулу 14-ДПРЧ (м. Миронівка) капітан служби ЦЗ  Володимир ОРЛЮК

Переглядів: 150 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar