Головна » 2018 » Березень » 29 » ОДИН ЧЕРГОВИЙ КАРАУЛ ПРИБОРКАВ ДВІ ПОЖЕЖІ
12:54
ОДИН ЧЕРГОВИЙ КАРАУЛ ПРИБОРКАВ ДВІ ПОЖЕЖІ

22.03.2018 року о 22 год. 08 хв. мешканці триповерхового житлового будинку проходячи по коридору повз одну із квартир відчули запах диму переконавшись що дим іде із щілин вхідних дверей до цієї квартири повідомили про це на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини

м. Миронівка по телефону  "101".

    Так  як  житловий будинок знаходився неподалік пожежної частини то рятувальники прибули до місця виклику миттєво.

     По прибуттю пожежного підрозділу до місця виклику було виявлено , що горить кімната в квартирі та виникло густе задимлення всієї квартири та коридору. Мешканці будинку  не могли вийти із своїх помешкань через сходову клітину , тому були вимушені чекати гасіння пожежі зачинившись у себе в квартирах.

  Зі слів мешканців будинку  стало відомо , що в квартирі можуть перебувати люди. Рятувальникам довелося взламати металеві двері, щоб потрапити в середину квартири.

  Скориставшись апаратами індивідуального захисту органів дихання вдалося потрапити до помешкання, в умовах задимлення  відшукати мешканця квартири та винести його на свіже повітря, надати першу долікарську допомогу потерпілому , а по прибуттю до місця   працівників швидкої медичної допомоги,  передати їм потерпілого.

     Пожежу було швидко ліквідовано

     Причина пожежі  встановлюється.

23.03.2018 року о 05 год.36 хв. водій автомобіля,  який рухався автошляхом через с.Владиславка  помітив, що із  розміщеної вздовж дороги господарчої будівлі іде дим та виривається полум'я. Повідомивши пожежно-рятувальну частину м. Миронівка про пожежу , кинувся сповісти господарів цієї будівлі.

   Отримавши повідомлення про пожежу, до місця виклику було направлено черговий караул в складі двох відділень.

    По прибуттю до місця виклику розвідкою було встановлено, що горить господарча будівля вся в середині та вогонь перекинувся на частину покрівлі. Виникла загроза розповсюдження вогню на розміщені поруч сусідський  та власний житловий будинок.

     Рятувальники швидко припинили розповсюдження вогню та локалізували пожежу .

     Причина пожежі встановлюється.

     Слід нагадати господарям квартир, житлових будинків та інших господарчих споруд  про необхідність вимкнення від електромережі різноманітних побутових електроприборів чи обладнання  ,  якщо ви залишаєте без догляду свої помешкання  чи будівлі , чи збираєтесь на нічний відпочинок.

 

Начальник караулу 14-ДПРЧ  м. Миронівка

Капітан  служби ЦЗ                                                               Орлюк В.Г.

Переглядів: 228 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar