Головна » 2019 » Лютий » 13 » ПОЖЕЖА В МІСТІ МИРОНІВКА
10:53
ПОЖЕЖА В МІСТІ МИРОНІВКА

13.02.2019 року о 02 год. 00 хв. на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в м. Миронівка  горить приватний житловий  будинок.

До місця пожежі було направлено черговий караул 14-ДПРЧ м. Миронівка в складі двох відділень.

По прибуттю до місця виклику було встановлено що вогнем  охоплена крівля будівлі,   та існує загроза розповсюдження вогню на сусідні будівлі.

Для гасіння пожежі було задіяно два водяних ствола.

Пожежу було швидко ліквідовано, але нажаль  вогнем було повністю знищенно крівлю будівлі, частково перекриття та домашні речі, а також пошоджено два автомобілі. Працівники ДСНС України вкотре нагадують громадянам: не потрібно зволікати та самостійно намагатися гасити пожежу, в першу чергу повідомляйте про неї в службу за номером виклику «101»! Пічне опалення та електричні прилади потрібно експлуатувати так, щоб у вогняної стихії не було жодного шансу залишити вас без даху над головою. Якщо виникає бажання або є необхідність у вогневих роботах, то виконуйте їх, дотримуючись правил пожежної безпеки, або не беріться за них взагалі! Рятувальники 14-ДПРЧ м. Миронівка завжди готові виїхати вам на допомогу, проте пам'ятайте: Ваша безпека, життя та здоров'я у Ваших руках!

Переглядів: 250 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar