Головна » 2018 » Квітень » 20 » ПОЖЕЖА В СЕЛІ АНДРІЇВКА
10:07
ПОЖЕЖА В СЕЛІ АНДРІЇВКА

19.04.2018 року о 19 год. 09 хв. до пожежно-рятувальної частини м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в с.Андріївка, Миронівського району,  горить господарча будівля та є загроза розповсюдження вогню на розташовану неподалік господарчу будівлю та житловий будинок.

До місця  пожежі було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини м. Миронівка.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що виникло загорання покрівлі  господарчої будівлі.  

Погодні умови у вигляді потужніх поривів вітру допомагали вогню швидко розповсюджуватись по покрівлі, а густий дим, який виривався із під стріхи по всій площі будівлі,  значною мірою заважав виконувати завдання рятувальникам на пожежі.

На приборкання пожежі особовим складом чергового караулу , у складі двох відділень негайно було подано 2 водяних ствола. Завдяки швидким діям рятувальників пожежу було швидко приборкано і не допущено поширення вогню по господарчій будівлі та на інші будівлі.

Як пізніше стало відомо про пожежу до пожежно-рятувальної служби сповістили сусіди, так як власників на той момент не було дома .

Як тільки було виявлено , що із господарчої будівлі іде дим

негайно було повідомлено про це по телефону 101. Цим самим не відбулося затримки часу і вогонь не причинив значної шкоди господарям. 

Причина пожежі встановлюється.

Вважаю за необхідне нагадати , якщо ви відчули запах диму або побачили полумя необхідно в першу чергу повідомити про це в службу 101.

 

Начальник караулу 14-ДПРЧ  м. Миронівка

капітан служби ЦЗ                                                                 Орлюк В.Г.

                     Орлюк В.Г.

Переглядів: 238 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar