Головна » 2019 » Квітень » 1 » ПОЖЕЖА В СЕЛІ РОСАВА
10:35
ПОЖЕЖА В СЕЛІ РОСАВА

31.03.2019 року о 14год. 55 хв.  на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м.Миронівка поступило повідомлення про те, що  в с. Росава, Миронівського району   горить приватна господарча будівля.

    До місця виклику було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини (м. Миронівка), в складі двох відділень.

      Прибувши на місце було видно, що з під даху господарчої будівлі йде густий дим та видно полум’я, є загроза поруч  житловому будинку. Завдяки чітким та своєчасним діям рятувальників пожежу було швидко ліквідовано в тих масштабах, яких досягла на момент прибуття рятувальників до місця виклику.

        В наслідок пожежі вогнем було знищено крівлю господарчої будівлі на площі 28 м. кв. та перекриття на площі 6 м. кв.

      Причина пожежі та збитки  від неї  встановлюються.

      Особливої гостроти проблема гарантування пожежної безпеки набуває в весняно-літній пожеженебезпечний період. За умов сухої теплої погоди перебуваючи в лісових масивах, присадибних ділянках, в місцях масового відпочинку, люди часто порушують елементарні правила пожежної безпеки, нехтують їхніми вимогами, не замислюються над можливими наслідками своєї недбалості.

Також будьте обережними з вогнем, перебуваючи у лісопаркових зонах, адже за умов сухої погоди навіть від кинутого непогашеного недопалка або сірника може статися пожежа.

А щоб попередити їх, необхідно запам’ятати, що розводити вогнища дозволяється лише в безвітряну погоду під постійним наглядом і на відстані не менше 15 м. від будівель та споруд. Перебуваючи в лісопаркових зонах, треба вибрати безпечне місце для розведення вогнища та обкопати його. Не слід кидати непогашені недопалки, сірники. Збираючись додому, не забувайте ретельно залити вогонь водою або закидати піском. Отже, якщо ми будемо уважнішими і обережнішими та завжди виконувати правила пожежної безпеки, то захистимо себе й природу від втрат.

Переглядів: 192 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar