Головна » 2018 » Квітень » 11 » ПОЖЕЖI В С. МАСЛIВКА ТА В С. ЮХНИ
07:39
ПОЖЕЖI В С. МАСЛIВКА ТА В С. ЮХНИ

 

10.04.18 року о 17 год. 35 хв. на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в  с.Маслівка горить очерет . На гасіння пожежі виїхав черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Миронівка. По прибуттю до місця виклику встановлено, що горить очерет на площі 0,5 га. Мешканців села  охопила паніка, адже полум’я завдяки вітру дуже швидко розповсюджувалось. Але завдяки вчасному повідомленню до служби порятунку, та вмілим діям рятувальників пожежу  було швидко ліквідовано.  
Після гасіння пожежі черговий караул, повертаючись в розташування підрозділу частини, в друге виїздив на пожежу на трав’яний настил в с.Юхни в 18год.45 хв.
За умов сухої теплої погоди, перебуваючи в лісових масивах, присадибних ділянках, в місцях масового відпочинку, люди часто порушують елементарні правила пожежної безпеки, нехтують їхніми вимогами, не замислюються над можливими наслідками своєї недбалості.
Також будьте обережними з вогнем, перебуваючи у лісопаркових зонах, адже за умов сухої погоди навіть від кинутого непогашеного недопалка або сірника може статися пожежа.
Отже, якщо ми будемо уважнішими і обережнішими та завжди будемо виконувати правила пожежної безпеки, то захистимо себе й природу від втрат. 
Слід зауважити,  якщо пожежа все-таки виникла, ви можете загасити її водою, засипати землею чи піском або збивати полум’я за допомогою широких гілок з листям. Якщо пожежа набуває значного розвитку, то необхідно повідомити пожежно – рятувальну службу за тел. 101. 

 


Командир відділення 14-ДПРЧ  м. Миронівка
старший прапорщик   служби ЦЗ                                     Грабар І.В.                
                        

 

Переглядів: 285 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar