Головна » 2018 » Серпень » 9 » ПРОВЕДЕНО ПЕРЕВІРКУ 14-ДПРЧ М. МИРОНІВКА ТА ЗДІЙСНЕНО НАВЧАЛЬНИЙ ВИЇЗД
15:45
ПРОВЕДЕНО ПЕРЕВІРКУ 14-ДПРЧ М. МИРОНІВКА ТА ЗДІЙСНЕНО НАВЧАЛЬНИЙ ВИЇЗД

9 серпня 2018 року представником оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Київській області було проведено перевірку стану документів оперативного реагування 14 – ДПРЧ                  (м. Миронівка). В ході проведення перевірки встановлювалось: правильність складання карток та планів відповідно до методичних рекомендацій, наявність повноти інформації та відповідність планів реальному об'єкту.

Особовий склад підрозділу здійснив навчальний виїзд на підприємство ПАТ «Миронівське ХПП» де було практично відпрацьовано гасіння умовної пожежі, перевірено наявність та справність зовнішнього протипожежного водопостачання підприємства та відповідність його до оперативного плану.

В ході даного заходу було також перевірено протипожежне водопостачання промислової частини міста, наявність та справність пожежних гідрантів, правильність встановлених вказівників.

По закінченню перевірки до керівництва підрозділу було доведено  ряд незначних недоліків, що наявні в оперативних планах та картках пожежогасіння та встановлено термін на їх усунення.

Переглядів: 258 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar