Головна » 2018 » Жовтень » 8 » РЯТУВАЛЬНИКАМИ ЛІКВІДОВАНО ДВІ ПОЖЕЖІ
11:08
РЯТУВАЛЬНИКАМИ ЛІКВІДОВАНО ДВІ ПОЖЕЖІ

05.10.2018 року о 15 годині 05 хвилин  на пункт зв’язку 14-ДПРЧ міста Миронівка поступило повідомлення про те, що  в місті Миронівка, вулиця Красилівська, будинок 33 горить приватна господарча будівля. До місця виклику було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини міста Миронівка.

Прибувши на місце пожежі, рятувальники оперативно локалізували та ліквідували вогняну стихію, на даючи їй жодного шансу набрати великих масштабів.

На щастя, загиблих та травмованих людей на місці пожежі виявлено не було. Трагічних наслідків також вдалося уникнути через те, що свідки пожежі швидко згадали та набрали номер виклику служби порятунку «101».

Провідний інспектор Миронівського РС ГУ ДСНС України у Київській області старший лейтенант служби цивільного захисту Ареп'єв А. Д.

Наступного дня 06.10.2018 року о 23 годині 25 хвилин жителі села Козин повідомили  пункт зв’язку 14-ДПРЧ міста Миронівка про пожежу, яка виникла в приватній господарчій будівлі. Рятувальники, не гаючи часу, виїхали до місця виклику.

Прибувши на місце було видно, що з під даху господарчої будівлі виходить густий дим, а полум’я охопило дах. Завдяки чітким та своєчасним діям рятувальників пожежу було швидко локалізовано та ліквідовано. Хотілося б виразити подяку не байдужим людям села Козин, які приймали участь у гасінні пожежі до прибуття рятувальників. Причина пожежі на даний час встановлюється.

Працівники ДСНС України нагадують: дбайте про власну безпеку, контролюйте кожну дрібницю в побуті, не даючи вогняній стихії жодного шансу завітати до Вашої оселі!

Начальник караулу 14-ДПРЧ м. Миронівка капітан служби цивільного захисту Бобокал В. В. 

Переглядів: 207 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar