Головна » 2018 » Січень » 22 » 21 СІЧНЯ РЯТУВАЛЬНИКИ 14-ДПРЧ м. МИРОНІВКА БОРЮТЬСЯ З ДВОМА ПОЖЕЖАМИ
09:20
21 СІЧНЯ РЯТУВАЛЬНИКИ 14-ДПРЧ м. МИРОНІВКА БОРЮТЬСЯ З ДВОМА ПОЖЕЖАМИ

В зв’язку  з  різким зниженням температури повітря мешканці приватних будинків  намагаються як можна тепліше нагріти  свої помешкання за допомогою різноманітних печей, груб, твердопаливних котлів.

    Замість того щоб виконати щорічне обслуговування цих приладів та систем (побілити,  заштукатурити  щілини , які утворилися в процесі експлуатації минулого зимового сезону, прочистити димохід від сажі) чомусь у більшості випадків люди намагаються приховати від себе самих невиконання цих робіт, тобто: тріщини на печах завішують килимами, заставляють меблями та навіть заклеюють шпалерами, що призводить до невиправних наслідків.

      21.01.2018 року о 14 год. 46 хв. на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в с.Владиславка, Миронівського  району  горить приватний житловий будинок.

      22.01.2018 року о 03 год. 11 хв. на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в с.Потік, Миронівського  району  горить приватний житловий будинок.

         Як  з'ясувалося - причина  виникнення пожежі в обох випадках: порушення правил експлуатації пічного опалення. Слід зауважити ,  що під час гасіння пожежі у с.Владиславка мешканець будинку отримав опіки та був відправлений до Миронівської районної лікарні.

         Все це могло б не  статися,  якби люди дотримувалися  правил  пожежної безпеки.

 

Начальник караулу 14-ДПРЧ м. Миронівка капітан служби ЦЗ Орлюк В.Г

Переглядів: 239 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar