Головна » 2018 » Березень » 12 » РЯТУВАЛЬНИКИ ПРИБОРКАЛИ ДВІ ПОЖЕЖІ
09:08
РЯТУВАЛЬНИКИ ПРИБОРКАЛИ ДВІ ПОЖЕЖІ

11.03.2018 року о 16 год. 09 хв. на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м. Миронівка поступило повідомлення від стривоженого громадянина про те, що в м. Миронівка в житловому секторі, горить легковий автомобіль ВАЗ 2106.

Прибувши на місце виклику, було встановлено що горіння автомобіля було майже припинено завдяки правильним діям небайдужих людей, які скористалися автомобільними вогнегасниками, та заливали автомобіль водою з колодязя, що не дало можливості полум'ю розповсюджуватися, та цими діями зменшили матеріальні збитки. Для гасіння та охолодження салону автомобіля рятувальники використали водяний ствол.

Автомобіль було врятовано, вогонь завдав шкоди  лише салону автомобіля.

Також о півночі знову пролунав  дзвінок про пожежу – горіла господарча будівля в с. Пустовіти.  Прибувши на місце було видно, що з під даху господарчої будівлі іде густий дим. Завдяки своєчасному виявленню та повідомленню небайдужого мешканця про пожежу полум'я було швидко приборкано в тих масштабах, яких воно досягало на момент прибуття рятувальників до місця виклику.

Вважаю за необхідне нагадати , якщо ви відчули запах диму або побачили вогонь необхідно в першу чергу повідомити про це в службу з номером «101»!

 

Начальник караулу 14-ДПРЧ  м. Миронівка  лейтенант служби   Старенченко О.В

Переглядів: 233 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar