Головна » 2020 » Листопад » 22 » УВАГА! ЗРОСТАЄ КІЛЬКІСТЬ ПОЖЕЖ В ЖИТЛОВОМУ СЕКТОРІ
15:26
УВАГА! ЗРОСТАЄ КІЛЬКІСТЬ ПОЖЕЖ В ЖИТЛОВОМУ СЕКТОРІ

Як свідчить статистика більше 80 % пожеж виникає у житловому секторі, кожна друга пожежа стається внаслідок необережного поводження з вогнем, кожна четверта – пов’язана з порушенням вимог пожежної безпеки під час експлуатації електропобутових чи опалювальних приладів.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті.

Не залишайте дітей без нагляду, тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідайте їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь! Для цього слід обов’язково обговорити в родині не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику пожежно-рятувальної служби, евакуації дітей, гасіння пожежі на початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення. Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню!”  

Якщо у вас або у ваших сусідів сталася пожежа, головне — відразу ж викликати пожежно-рятувальну службу за номером телефону «101»!

Переглядів: 114 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar