Головна » 2022 » Вересень » 21 » Запрошуємо всіх зареєструватися на онлайн-курс «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій» та відеоурок «Обережно: міни».
08:23
Запрошуємо всіх зареєструватися на онлайн-курс «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій» та відеоурок «Обережно: міни».

Запрошуємо всіх зареєструватися на онлайн-курс «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій» та відеоурок «Обережно: міни».

Чудова новина! Фонд Східна Європа у межах програми «Онлайн-заняття з безпеки для дітей», розробив онлайн-курс «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій» та відеоурок «Обережно: міни».

Відеоматеріали, створені у співпраці з ДСНС для учнів 5–9 класів, ознайомлюють слухачів із основами цивільного захисту та надають практичні навички реагування на надзвичайні ситуації.

Розроблений онлайн-курс – нестандартний. Він поєднує елементи комп'ютерної гри Minecraft із навчальним матеріалом. Такий формат цікавіший для слухачів і сприяє легшому засвоєнню інформації.

Захід допоможе:

✅ розповідати дітям про мінну безпеку та надзвичайні ситуації

✅ інтегрувати відеоматеріали у навчальний процес

✅ зробити уроки цікавішими та ефективнішими.

Спікери:

✔️ Віктор Лях, президент Фонду Східна Європа;

✔️ Марина Терещук, менеджерка освітніх проєктів Фонду Східна Європа;

✔️ Наталія Гнидюк, заступниця керівника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»,

✔️ Каріна Кальник, методистка Освітньої онлайн-платформи Зрозуміло!,

✔️ Роман Примуш, заступник голови ДСНС, CDTO,

✔️ представник/-ця МОН.

Модераторка: Марина Терещук, менеджерка освітніх проєктів Фонду Східна Європа.

Будь ласка, зареєструйтесь за цим посиланням ➡️ https://bit.ly/3RTZh1J, щоб ми змогли поділитися з вами лінками на новий безкоштовний онлайн-курс, відеоурок та методичні рекомендації для вчителів і вчительок 5–9 класів.

Переглядів: 126 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar