Головна » 2018 » Жовтень » 24 » ЗГОРІВ АВТОМОБІЛЬ
15:11
ЗГОРІВ АВТОМОБІЛЬ

24.10.2018 року о 08 год. 46 хв. на пункт зв’язку 14-ДПРЧ м. Миронівка поступило повідомлення про те, що в  с.Пії на автошляху горить автомобіль ГАЗ-2705. На гасіння пожежі виїхав черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини (м. Миронівка) в складі двох відділень. По прибуттю до місця виклику встановлено, що на узбіччі автошляху горить автомобіль. Рятувальники приступили до гасіння пожежі,  але гасіння ускладнювалося тим, що автомобіль був обладнаний газобалонною установкою, і невідомо в якому стані знаходився балон з газом. Тому довелося проводити гасіння з високою обережністю.  

    В результаті пожежі ніхто не постраждав, але автомобіль після такої події ремонту та відновленню не підлягає, так як більша частина автомобіля була знищена вогнем. Однією з причин більш масштабних наслідків була значна відстань до місця виникнення події – в с. Пії. Щоб дістатися туди довелося затратити значний час, якого було достатньо для того, щоб  вогонь вільно поширився по всьому автомобілю.

      Така ситуація могла б і не статися, якби були в наявності первинні засоби пожежогасіння, якими можна було б оперативно скористатися.

 

Начальник караулу 14-ДПРЧ (м. Миронівка)

капітан служби цивільного захисту                          В.Г.Орлюк

Переглядів: 186 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar