Головна » 2018 » Вересень » 10 » Знайомтесь, Околот Алла Степанівна – старшина 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Миронівка
15:48
Знайомтесь, Околот Алла Степанівна – старшина 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Миронівка

Народилася Алла Степанівна 6 липня 1968 року в місті Псков, Росія в сім'ї військовослужбовця. Закінчивши у 1985 році школу, вона вступила на навчання у Костромський лісомеханічний технікум за спеціальністю техніка-технолога по деревообробці. В 1988 році закінчуючи технікум, Алла Степанівна виходить заміж. Спочатку Алла тяжко працювала в місті Пермь на домобудівельному комбінаті майстром в цеху. У 1991 році жінка переїзжає до України в місто Миронівка. У 1997 році працює в Центральній районній бібліотеці. Проте увесь цей час Алла Степанівна відчуває, що хоче  пов'язати своє життя з благородною професією, тому Алла атестується молодшим сержантом в 37-ДПРЧ м. Миронівка, й працює молодшим інспектором по роботі з особовим складом.    З 1998 року працює на посаді старшини, виконуючи кадрову роботу й нині.

Доля подарувала жінці двох дітей та згодом чотирьох онуків. Зараз Алла Степанівна є зразковою матір'ю, бабусею та дружиною.  Свій вільний від роботи час присвячує сім'ї, особливо вихованню онуків, яким кожного дня дарує турботу та любов, виховуючи в них справжніх Людей з великої літери. До речі, з 2014 року в пожежно-рятувальній частині м. Миронівка командиром відділення працює її син – сержант ЦЗ Околот Юрій Вікторович. Таким чином Алла Степанівна розпочала династію пожежників в пожежній частині м. Миронівка.

З дитинства Алла мріяла стати балериною, частково її захоплення втілилося у життя, адже в танцях жінка досягла значних успіхів. З 1982 року вона займається народними танцями й стала учасником відомого народного ансамблю пісні й танцю «Чорнобривець». За своє життя разом з колективом ансамблю Алла відвідала з концертом такі країни, як Словенія, Греція, Болгарія, Нідерланди, а також різні міста України.

Завдяки  своїй сумлінності Околот Алла Степанівна  отримала  у 2017 році з рук міського голови відзнаку за багаторічну працю. Жінка має великий авторитет в колективі,  колеги люблять її за мудрі поради, чудове почуття гумору, вона є прекрасною квіткою в чоловічому колективі. З нею легко знаходять спільну мову люди всіх вікових категорій. Протягом довгих років Алла Степанівна підбирала найкращі кадри в пожежній частині м. Миронівка, які врятували не одне життя на пожежі.

Переглядів: 332 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar