Головна » 2019 » Січень » 17 » Знайомтеся із нашим працівником
22:53
Знайомтеся із нашим працівником

Знайомтесь, прапорщик служби цивільного захисту – Оніщенко Микола Васильович

Оніщенко Микола Васильович – водій 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Миронівка, прапорщик служби цивільного захисту.

Народився Микола Васильович 13 березня 1978 року в місті Миронівка.

З 1985 по 1995 рік навчався в Загальноосвітній школі № 1 міста Миронівка.

Біля школи та садочка, де навчався наш герой знаходилась пожежна частина, можливо й саме це вплинуло на вибір в майбутньому його професії.

Пан Микола дуже рано осиротів: його тата не стало в 1983 році, а мами – у 1988 році, тому вихованням займалася старша сестра Галина.

Проте ще дитиною він не падав духом та почав серйозно займатися футболом, знайшовши собі хобі на довгі роки.

Завдяки власній силі волі та завзятості у футбольній секції Микола почав досягати значних висот. Його команда проходила збори в багатьох містах: Сімферополь, Севастополь та в Євпаторії. В 1991 році наш герой разом зі своєю командою зіграли футбольний матч в Москві.

Після цього майбутнього рятувальника відправли на оздоровлення до Куби. Той момент Микола Васильович згадує надвзвичайно радісно: «Це була найкраща мить мого життя… Перший політ, височенні пальми і безкрайній океан… Це не забувається».

Після  школи з 1995 по 1996 рік навчався в ПТУ № 7 в місті Богуслав, де по закінченню отримав диплом по спеціальності «кухар ІІІ розряду».

Микола Васильович з дитинства знав, що спражній чоловік повинен служити в армії, саме тому з 1997 по 1999 рік він проходив строкову службу в танкових військах.

З 2000 по 2005 рік працював кухарем в Миронівській Загальноосвітній школі № 3.

З 2006 року працював в ПАТ «Миронівське ХПП» на посаді водія автотранспортних засобів. Проте довгий час робота не задовільняла його амбіцій, оскільки ще з дитинства наш герой, дивлячись на пожежні машини, мріяв також допомагати людям.

Отож, звільнившись в березні 2010 року за власним бажанням з Миронівського хлібоприймального підприємства, пан Микола того ж року атестувався та став водієм 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Миронівка.

З 2009 року живе в громадському шлюбі із Кузьменко Світланою.

Микола Васильович турботливий тато: має дочку Валентину – інваліда першої групи, а також сина Михайла, який на даний момент являється студентом Київського національного економічного університетуім. В. Гетьмана.

З моменту їх народження наш герой віддає їм всю свою любов та вчить ніколи не здаватися в житті та долати всі перешкоди, які готує для них доля.

В колективі Микола Васильович користується авторитетом, має чудове почуття гумору та ніколи не залишить у біді. Досі займається футболом, показуючи під час ігор майстер класи для молодого покоління. Як рятувальник завжди оперативно прибуває на місце події, бездоганно виконуючи свої обов´язки під час бойових задач.

Переглядів: 232 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar