Головна » 2020 » Листопад » 26 » Знайомтеся, начальник караулу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Миронівка Глущак Богдан Васильович
16:06
Знайомтеся, начальник караулу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Миронівка Глущак Богдан Васильович

Народився Богдан Васильович 25 серпня 1983 року в місті Миронівка, Миронівського району, Київської області. Спочатку відвідував дитячий садок «Цукринка», а потім у 1998 році закінчив Миронівську ЗОШ.

Після  школи навчався в Маслівському аграрному технікумі за спеціальністю «Зоотехнія», який закінчив в 2002 році. Відразу ж після навчання проходив строкову службу в збройних силах України. З дитинства Богдан Васильович мріяв стати героєм та приносити користь людям. В 2005 році його мрія збулася – він почав працювати в ДСНС України, а саме в 14-й ДПРЧ м. Миронівка. Розпочав свою роботу Богдан з пожежника-рятувальника. Завдяки хорошій силі волі та любові до праці він почав підніматися по кар’єрній сходинці – з 2014 – 2019 рік працював командиром відділення. Паралельно з цим він заочно навчався в ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля м. Черкаси, де по закінченню отримав диплом по спеціальності «Пожежна безпека». Таким чином з 2019 року Богдан Васильович займає посаду начальника караулу в 14-ї ДПРЧ м. Миронівка.

Щодо сімейного життя, то Богдан Васильович має чудову дружину та став гарним прикладом для сина, якому вже 18 років. В колективі Богдан користується авторитетом, має чудове почуття гумору, в пожежній частині всі знають його як прекрасного товариша, а для багатьох він став справжнім другом. Богдан з дитинства захоплюється футболом, тому є невід’ємною складовою команди рятувальників в Миронівському районі. Богдан Васильович відповідально ставиться до своє роботи, ідеально виконує свої обов´язки під час бойових задач, не підводячи своїх товаришів у караулі.Має велику кількість подяк та грамот, а також орден «За заслуги».

За час служби в ДСНС України особисто врятував дві людини: витягнув жінку з колодязя та виніс чоловіка з вогняної пастки в квартирі. Також неодноразово приймав участь в гасінні торфів під Києвом та лісів в зоні відчуження ЧАЕС.

Глущак Богдан Васильович є прикладом людини зі світлою душею, яка ніколи не залишить в біді, хто б це не був – чи товариш, який потребує допомоги, чи незнайома йому людина, яка потрапила в обійми вогню, він завжди прийде на поміч, навіть якщо доведеться ризикувати власним життям.

Переглядів: 157 | Додав: artem_arepyev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar