Головна » 2021 » Травень » 20

20 травня 2021 року в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» рятувальники Миронівського району завітали до учнів Миронівського академічного ліцею ім. Т. Г. Шевченка. З дітьми була проведена профілактична робота, під час якої їм пояснили основні правила пожежної безпеки у побуті, розповіли про правила поводження під час виявлення вибухонебезпечних предметів; про небезпеку, яка може виникнути на водних об’єктах під час відпочинку або при експлуатації пошкодженого електричного обладнання. В кінці заходу кожна дитина, збагатившись необхідними знаннями, отримала від рятувальників листівки на протипожежну тематику, які допоможуть учням краще зрозуміти нову інформа ... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: artem_arepyev | Дата: 20.05.2021 | Коментарі (0)

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки, а також оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та пожежі під час підготовки і проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступних випробувань, 20 травня 2021 року Миронівським районним сектором було проведено інструктаж з працівниками які будуть задіяні під час проведення ЗНО у Миронівському академічному ліцеї ім. Т. Г. Шевченка. 
З персоналом проведено інструктажі з дотримання правил пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, роз’яснено правила евакуації, порядок дій на випадок виникнення пожежі та правила користування первинними засобами пожежогасіння – вогнегасниками, які можуть загасити пожежу на початковій стадії ї ... Читати далі »

Переглядів: 97 | Додав: artem_arepyev | Дата: 20.05.2021 | Коментарі (0)