Головна » 2021 » Грудень » 08

8 грудня особовий склад Обухівського районного управління завітав до відділу-центру надання адміністративних послуг Миронівської міської ТГ з метою нагадати співробітникам центру про необхідність повідомляти суб’єктам господарювання щодо можливості отримання адміністративних послуг в електронному вигляді про реєстрацію декларацій відпові ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: artem_arepyev | Дата: 08.12.2021 | Коментарі (0)

08 грудня представники Обухівського районного управління взяли участь у спеціальному обєктовому тренуванні, яке пройшло в Комунальному підприємстві «Миронівкаводоканал» м. Миронівка, по вул. Захарченка. Темою тренування було: «Дії керівного складу та працюючого персоналу КП «Миронівкаводоканал» при виникненні пожежі в адмінприміщенні із подальшим проведенням евакуації працівників» В ході тренування рятувальники нагадали працівникам порядок дій на випадок пожежі, порядок дій при евакуації, перевірено функціонування системи оповіщення та організація порядку доведення до персоналу інформації про загрозу виникнення або виникнення надзвичайної ситуації, розповіли  про ос ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: artem_arepyev | Дата: 08.12.2021 | Коментарі (0)

Правила безпечного встановлення Новорічної ялинки

Одним із головних атрибутів Новорічних та Різдвяних свят є прикрашена ялинка. В той же час, недотримання елементарних вимог безпеки при її встановленні є причиною виникнення надзвичайних подій, зокрема пожеж під час святкування Нового року.

Саме тому Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до громадян з проханням дотримуватися таких правил під час встановлення ялинки:

– розміщуйте ялинку на стійкій основі так, щоб гілки не торкалися до стін і стелі та були на безпечній відстані від електроприладів;

– не встановлюйте ялинку на високій підставці (стілець, журнальний столик тощо);

– поставте стовбур ялинки у відро з мокрим піском і час від часу зволожуйте його;

– на ялинку забороняється встановлювати свічки, бенгальські вогні, прикрашати її легкозаймистими матеріалами;

– не використовуйте несправні або саморобні електрогірлянди; ... Читати далі »

Переглядів: 83 | Додав: artem_arepyev | Дата: 08.12.2021 | Коментарі (0)

8 грудня в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Обухівського районного управління з дотриманням карантинних вимог провели профілактичну бесіду з дітками садочку «Світлячок» м. Миронівка. Бесіда відбулася в формі діалогу, дітки з цікавістю слухали та задавали питання на ситуації які в них виникали в побуті. Рятувальники нагадали дітям правила пожежної безпеки у побуті, наголосили на недопущенні випадків виникнення пожеж через необережне поводження з вогнем в побуті.

Окрему увагу було приділено ознайомленню дітей з алгоритмом дій при виявленні підозрілих предметів на вулиці. Дітям пояснили, що в такій ситуації необхідно попередити перехожих про можливу небез ... Читати далі »

Переглядів: 89 | Додав: artem_arepyev | Дата: 08.12.2021 | Коментарі (0)