Головна » 2022 » Травень » 19

19 травня 2022 року інспекторським складом Обухівського районного управління було проведено нараду з працівниками відділу «Центру надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Миронівської міської ради, щодо правильності заповнення та подання декларацій на період воєнного стану, про причини обмеженого доступу до порталу, що унеможливлює подачу декларацій в електронному вигляді, а також про подачу декларацій через центр надання адміністративних послуг.

Також під час бесіди було розглянуто такі питання:

- спалювання сухої трав'яної рослинності та їх наслідки;
- правила поведінки на водних об’єктах;
- послідовність дій при виявлені вибухонебезпечних предметів.

Переглядів: 98 | Додав: artem_arepyev | Дата: 19.05.2022 | Коментарі (0)

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.

День вишиванки відзначається у третій четвер травня. Тобто цього року День вишиванки припадає на 19 травня. Це свято не прив'язане до державного чи релігійно свята, воно є швидше символічним. В умовах війни з росією та надзвичайної консолідації українського суспільства День вишиванки в Україні буде ще одним приводом заявити про те, що ми – українці, вільний народ незалежної держави, яка відчайдушно бореться з російським загарбником.

Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки.

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області також приєднується до цього свята.

... Читати далі »

Переглядів: 85 | Додав: artem_arepyev | Дата: 19.05.2022 | Коментарі (0)