Головна » 2022 » Липень » 11

8 липня фахівцями ДСНС Обухівського району, спільно з начальником гуманітарного відділу Миронівської міської ради, директором Зеленківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Миронівської міської ради, у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України проведено огляд щодо визначення стану функціонування класу безпеки для проведення інформаційно-просвітницької роботи з дітьми у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та при інших надзвичайних ситуаціях, в ході огляду було перевірено матеріально-технічне оснащення класу безпеки, наявність плакатів, стендів, тощо.

  ... Читати далі »

Переглядів: 126 | Додав: artem_arepyev | Дата: 11.07.2022 | Коментарі (0)

6 липня рятувальники Обухівського районного управління провели профілактичний рейд в місті Миронівка, щодо заборони спалювання сухої рослинності в період воєнного стану.

Працівники ДСНС розповіли громадянам про шкоду та небезпеку, яку несе в собі спалювання сухої рослинності, як для власного здоров‘я, так і навколишнього середовища.

Пояснили громадянам, що в Україні йде війна, усі підрозділи ДСНС переведені на посилений варіант несення служби тому громадяни повинні бути свідомими та не провокувати пожежі в природних екосистемах для того щоб зберегти людський та матеріальний ресурс для ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій, які виникли внаслідок військових дій.

Рятувальники нагадали про відповідальність, яка настає за такі злочинні дії.

Наголосили про порядок дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Наостанок роздали всім громадянам інформаційні листівки на відповідну тематику.

... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: artem_arepyev | Дата: 11.07.2022 | Коментарі (0)

6 липня рятувальники Обухівського районного управління провели рейд по водним об’єктам розташованим на території Миронівської громади.

Під час рейду основний акцент робили саме на сумлінність людей,

нагадуючи прості правила поведінки:

- уникати відпочинку в зонах де відсутні рятувальні пости;

не запливати занадто далеко;

- уважно стежити за дітьми, не підпускати їх самих до води;

- в жодному разі не заходити у воду у стані алкогольного сп’яніння;

- звертати увагу на температуру води.

Аби громадяни пам’ятали та дотримувалися елементарних правил безпеки життєдіяльності, надзвичайники вручили пам’ятки з основними правилами поводження на водних об’єктах, й алгоритмом дій в екстрених випадках.

Також рятувальники нагадали про заборону спалювання сухої трав'яної рослинності та їх наслідки, послідовність дій при виявлені вибухонебезпечних предметів.

... Читати далі »

Переглядів: 91 | Додав: artem_arepyev | Дата: 11.07.2022 | Коментарі (0)